Dank u Sinterklaasje!


Een heerlijk sinterklaas weekeinde is bijna ten einde. Er zullen zeker nog gezinnen zijn in Nederland die nog volop aan het genieten zijn van de cadeautjes die achter gelaten zijn door de goede sint en zijn pieten.

Evyys Fotografie mocht ook wat cadeautjes weggeven. Het was even wachten tot de deadline eindelijk daar was maar na het avond eten mocht ik dan echt alle namen op een rijtje zetten die meegedaan hadden aan de Like, Share en Join actie op de Facebook pagina van Evyys Fotografie.

Snel nog een random nummer generator opgezocht op internet en dan het spannendste gedeelte! 5 keer mocht ik de naam opzoeken bij het random opgegeven nummer. de prijzen werden netjes in volgorde toegekend. Dan zit je toch wel even als een klein kind te stuiteren op je stoel. Natuurlijk wil ik wel alles er in 1 keer uit kunnen doen als de winnaars bekend waren gemaakt. Dus eerst hard aan de slag met het maken van de bonnen.

Maar dan is het moment echt daar. Mijn vriend wordt ondertussen wel een beetje gek van me geloof ik maar na alles netjes getypt te hebben was daar dan eindelijk die klik op de publiceer button. Yes! 5 winnaars, 5 gelukkigen! En nu lekker onderuit, heerlijk nagenieten.