Fotoshoot Stefanie


Stefanie 1 Stefanie 2 Stefanie 3

 

 

 

 

 

 

Stefanie 4 Stefanie 5 Stefanie 6

 

 

 

 

 

Na heel wat maandjes geoefend te hebben met het stylen van haar bij heel wat verschillende vrouwen en heel veel meisjes en na een flinke onderdompeling in de wereld van de visagie vond ik dat ik het ook een keer allemaal op mezelf kon doen. Dus ging ik op zoek naar een model en plande ik een fotoshoot in met visagie en haarstyling. Ik vond het toch aardig spannend maar het was zeker fijn om weer met Stefanie samen te werken. Het aanbrengen van de make-up ging soepel en netjes doorliep ik elke stap met in mijn achterhoofd de stem van mijn super visagie-docente. Zoals zij voorspelt had ging ik haar nog heel veel horen als ik aan het opmaken was. Ik heb de make-up nog wel veilig gehouden maar ik ben zeer tevreden met het resultaat! De haarstyling heb ik inmiddels al zodanig in de vingers dat dit in een mum van tijd gedaan was.

Voor de fotoshoot had ik al verschillende dingen in gedachte en we begonnen met daglicht. Hierin wat verschillende dingen uitgeprobeerd en in verschillende stijlen gefotografeerd. Maar toen het leukste en dat was het spelen met het licht! Twee reportage flitsers opgezet en heerlijk aan het werk geweest.

Na de fotoshoot kwam natuurlijk nog het uitzoeken van de gemaakte foto’s en het bewerken van de foto’s. En WOW wat een pracht platen zitten er tussen! Ik ben zeer tevreden over deze shoot en het geeft mij een hoop energie om door te gaan de visagie en de haarstyling. Het maakt het geheel toch echt af!