Mini fotoshoots weekend!


Op zaterdag 16 en zondag 17 april houdt ik een mini fotoshoots weekend! Via het onderstaande formulier kun jij je meteen inschrijven voor een plekje! Maar wees snel want vol=vol!

Maar wat houdt zo’n minifotoshoot nu eigenlijk in? Om precies te zijn dat ik voor een leuke prijs een korte fotoshoot met jou heb. Of met je partner erbij. Of met het hele gezin. Alles kan en mag. Misschien willen jullie wel een generatiefoto. Dan kunnen we die ook meteen maken! Of een mooie foto met een gedicht van Catharina den Dekker erbij. Het is allemaal mogelijk!

Een mini fotoshoot kost €40,- en hier krijg je 1 digitale foto bij die helemaal is bewerkt en je zelf uit mag kiezen! Ik bewerk na de fotoshoot tussen de 5 en 10 foto’s voor je die je kunt bekijken in je eigen beveiligde webshop.

De fotoshoot zal plaatsvinden op een buitenlocatie in Dordrecht. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Uiteraard ga ik een locatie kiezen die gemakkelijk te bereiken is met de auto en gratis geparkeerd kan worden. Mocht het echt heel slecht weer zijn dan zal de fotoshoot plaatsvinden in een fotostudio. De fotoshoot duurt 15 minuten dus voor de kleintjes perfect te doen! En misschien lijkt moederdag nog ver weg, maar met deze actie bent u gegarandeerd van een prachtige foto om te geven op moederdag!

Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier!

Fout: Contact formulier niet gevonden.