Newborn Norah


13 daagjes was ze alweer! Norah het meisje dat ik mocht gaan fotograferen. Na een intensieve workshop gedaan te hebben waarin ik een andere kijk keek op newbornfotografie wilde ik zo snel mogelijk aan de slag. Gaby, de moeder van Norah mailde mij en de afspraak was snel gemaakt.

Norah liet het allemaal over zich heen komen. Haar beweeglijkheid liet ze nog wel volop zien en haar beentjes en armpjes bewogen er dan ook lustig op los. Na de gebruikelijke riedel om ondergeplast te worden viel Norah in een heerlijk diepe slaap. Ze liet prachtige foto’s van zich maken! Lars, de vader van Nora hielp ondertussen uitstekend mee.

Ik heb werkelijk genoten en tijdens het nabewerken geniet ik nog steeds volop. Ergens was het wel onhandig dat Kerst er tussendoor zat want hoe graag ik de foto’s wilde bewerken. Het samenzijn met mijn vriend en familie moest toch echt gebeuren. Maar na de kerst kreeg ik gelukkig alle tijd en kon ik de prachtige foto’s showen aan Gaby en Lars. Zij hebben prachtige beelden uitgekozen en ook ik laat jullie even mee genieten van deze heerlijke meid!

Norah-19_web Norah-16_web Norah-13_web Norah-12-a_web Norah-10_web Norah-7_web Norah-6_web Norah-4_web Norah-2-a_web Norah-1-b_web

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *