Newborn Nova Lily


Het gebeurt niet vaak dat het de vaders zijn die contact zoeken met een fotograaf maar in dit geval was het vader Mike die mij mailde. Hij zou het wel erg leuk vinden als ik zijn prinsesje kwam fotograferen! De afspraak was dan ook snel gemaakt. Ik zou bij de newbornshoot Mike zelf niet zien want hij moest gewoon werken maar mama Caressa was er natuurlijk wel gewoon!

Toen ik aankwam lag Nova Lily heerlijk te slapen en zette ik op mijn gemakje mijn spullen op. Oma was ondertussen ook aangekomen en kon mij meteen mooi helpen met de tafel te verschuiven. Het gebeurt namelijk wel eens dat ik het een en ander aan een kamer moet verbouwen om genoeg plek te hebben bij het raam waar het mooiste licht naar binnen komt.

Ondertussen was de kleine meid wakker geworden en werd de fles gegeven. Die ging er rap in dus ik kon haar al snel overnemen. Ze keek nog behoorlijk om zich heen dus dan eerst maar even wrappen. Maar eigenijk was Nova het daar niet zo mee eens. Ze liet al goed zien dat ze een echte meid is die gewoon haar armen wil kunnen bewegen als zij dat wilt. Ze keek nog een paar minuutjes heerlijk om zich heen en toen zag je haar echt in slaap vallen. Er kwamen nog wat lachjes voorbij en toen leek ze aardig vertrokken te zijn.

Maar bij newborn is het nooit wat het lijkt! Haar ogen gingen regelmatig open en soms wilde ze wel heel graag even met mama kroelen. Maar op de momenten dat ze al lachend in slaap viel kon ik de meest prachtige foto’s van haar maken. Zoveel dat ik thuis echt moeite had om een selectie te maken. Zoveel foto’s die zo prachtig waren! Maar het is gelukt hoewel het wel een uitgebreidere selectie is geworden dan normaal. En ook een selectie uitkiezen voor deze blog was maar wat lastig zeg! Maar et is gelukt. Tja Mike en Caressa, jullie kleine prinses is al een echt model! Voor jullie ook heel veel succes met een keuze te maken tussen al die prachtige foto’s!

Nova-Lily_1-klein Nova-Lily_3-klein Nova-Lily_8-klein Nova-Lily_9-a-klein Nova-Lily_14-klein Nova-Lily_16-klein Nova-Lily_20-klein Nova-Lily_21-klein Nova-Lily_24-klein Nova-Lily_27-klein Nova-Lily_30-klein Nova-Lily_31-klein