Nog zo’n mooie newborn meisje!


Tja soms fotografeer je alleen maar meisjes. Er zullen binnenkort zeker ook jongetjes aan bod gaan komen! Deze mooie meid was al flink bezig gehouden voordat ik binnenkwam. Ze lag al lekker in een warme cape met alleen haar luiertje om. In de nacht was ze al lekker wakker geweest en voordat ik haar mocht overnemen voor de fotoshoot werd ze nog nagekeken door het consultatiebureau. Hele handig dus dat ze al uitgekleed was!

Terwijl ik haar aan het wappen ben ligt ze al heerlijk. En helemaal niet erg dat ze haar armpjes wat minder kon bewegen. Ze kijkt lekker om zich heen. Ondanks de drukke ochtend die ze al heeft gehad! Het verbaasd mij wel even hoor. Maar ze kan uiteindelijk haar ogen echt niet meer openhouden en valt in ene mooie diepe slaap. Terwijl ze heerlijk ligt te slapen laat ze het allemaal toe. Alleen op haar buik liggen wilt ze niet. Haar ogen gingen meteen weer open en na een klein protest is het echt duidelijk dat ze alleen op haar zij en rug wilt liggen. Zo mooi hoe goed ze dit aan kunnen geven met nog geen twee weken oud!

En zo’n mutsje vind ze eigenlijk ook niet lekker zitten. Maar dat geeft niets. Ze kijkt weer heerlijk om zich heen terwijl ik de laatste paar foto’s maak. Ik heb wederom genoten tijdens het fotograferen en nabewerken. Prachtig om met zulke schatjes te mogen werken!

F-1-web F-5-web F-8-web F-12-web F-15-web
F-20-web F-21 F-22-web