Uit de oude doos: de eerste aardbeien


Tijdens elke “uit de oude doos” laat ik een foto zien die al jaren geleden gemaakt is door mij. Sommige heb ik nog nooit laten zien terwijl andere foto’s al hele wat getoond zijn. Alles dat achter de foto zit ga ik je vertellen!

oudedoos9 oudedoos8

 

 

 

 

 

 

Toen ik nog alleen woonde wilde ik op het balkon nog wel eens wat plantjes neerzetten zoals de aardbeiplant. Ook voordat ik ging samenwonen met mijn vriend had ik het al voor elkaar gekregen om een aardbeiplant in de tuin te krijgen. Dit is namelijk de enige manier om mij aan het tuinieren te krijgen. Het moet mij namelijk meer opleveren dan enkel een mooi zicht op de tuin. En aardbeien zijn ook gewoon te lekker!

De eerste aardbeien uit de tuin moest natuurlijk op de foto gezet worden. En soms is het ook gewoon handig als je zin hebt om te fotograferen om zulke geduldige modellen te hebben ;P Daarna zijn ze uiteraard opgepeuzeld 😀