Bruiloft fotografie


Jullie bruiloft wordt een bijzondere dag die volledig in het teken staat van jullie liefde. Een dag die natuurlijk vastgelegd moet worden. Naast het vastleggen van de trouwceremonie kan een mooie reportage uiteraard niet ontbreken.

Voordat jullie gaan trouwen kom ik eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek nemen we jullie dag en wensen door. Hierdoor zijn we helemaal voorbereid voor jullie dag. Natuurlijk houden we ook contact na het kennismakingsgesprek. 3 tot 2 weken voor jullie bruiloft hebben we nog contact om te kijken of de planning nog het zelfde is of dat er nog andere belangrijke zaken die handig zijn voor mij om te weten.

Op de dag van jullie bruiloft fotografeer ik met een journalistieke stijl. Dit houdt in dat ik goed om mij heen blijf kijken naar alles wat er gebeurt en dus niet alleen jullie vastleg op de gevoelige plaat maar ook alle gebeurtenissen om jullie heen. Zo kunnen jullie na de bruiloft terug kijken naar gebeurtenissen die misschien wel buiten jullie zicht gebeurt zijn.

Tijdens de reportage van jullie als bruidspaar ga ik met jullie op stap naar een door jullie uitgezochte buiten en/of binnen locatie. Ik begeleid jullie in het aannemen van poses maar nog belangrijk: ik zorg dat jullie heerlijk ontspannen zijn zodat we prachtige foto’s kunnen maken.

Na de bruiloft ga ik aan de slag met het bewerken van alle foto’s. Binnen 6 weken kom ik de foto’s bij jullie langs brengen op een USB-Stick. Maar de dag na jullie bruiloft hebben jullie al een eerste foto in jullie mailbox zitten! Zo kun je alvast nagenieten van jullie mooie dag.

 

Wil je alvast een kijkje nemen naar de prijslijst van Evyys Fotografie voor bruiloft fotografie neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@evyys.nl

 

 

Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie Bruiloffotografie