Fotoshoot op Locatie


Voor een prachtig familie portret ben je op het juiste adres bij Evyys Fotografie! Op een door jouw uitgekozen buiten of binnenlocatie maken we er een feest van tijdens het fotograferen. Als familie, gezin of stel op de foto, het kan allemaal. En natuurlijk ook prachtige foto’s van je kinderen!

Een fotoshoot op locatie duurt afhankelijk van de groepsgrootte een drie kwartier tot een uur. Jullie worden volledig begeleid door mij tijdens de fotoshoot en de kinderen laten we zoveel mogelijk lekker spelen. Want een fotoshoot moet geen verplichting worden maar juist heel gezellig. Het spelen wordt afgewisseld met het aannemen van poses waarbij ik┬ájullie volledig helpt. Door de jarenlange ervaring met kinderen ben ik in staat om goed aan te voelen wat kinderen wel en niet leuk vinden en al spelenderwijs prachtige foto’s te maken.

Bij Evyys Fotografie is jullie familie dus in goede handen voor die ontspannen en gezellige fotoshoot!

Wil je alleen op de foto of alleen je kinderen? Dan kan dat natuurlijk ook! Vooraf bespreken we wat je graag wilt en maken we er samen een gezellige shoot van.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot worden alle foto’s veilig gesteld en met zorg uitgezocht. Afhankelijk van de samenstelling en aantal personen tijdens de fotoshoot worden er tussen de 10 en 25 foto’s uitgezocht en uitgebreid bewerkt. Onder de fotobewerking valt naast de standaard licht-contrast-kleur controle ook het kaderen, retoucheren van de huid, weghalen van storende elementen en nog diverse creatieve bewerkingen om de foto op zijn krachtigst te maken!

Alle bewerkte foto’s worden in een persoonlijke en beveiligde webshop geplaatst waar u alle foto’s rustig kunt bekijken. De foto(s) die inclusief bij de fotoshoot zijn inbegrepen kunt u in de webshop uitkiezen en aan de de fotograaf doorgeven. Deze ontvangt u dan met een downloadlink via de e-mail. de overige foto’s zijn eventueel ook na te bestellen warbij u voor de afdrukken en een enkele digitale foto de webshop kunt gebruiken. Voor het nabestellen van meerdere digitale foto’s zijn er speciale pakketten waar u gebruik van kunt maken.