Newborn fotografie


 

Gefeliciteerd met jullie kleine wondertje! Misschien moeten jullie nog even wachten tot je hem/haar in jullie handen mogen houden maar dat jullie een prachtige tijd tegemoet gaan staat vast!

Er is niets mooiers als je wondertje ter wereld is gekomen maar wat gaat de tijd ook hard als zij/hij er eenmaal is. Met een prachtige newborn reportage leggen we de puurheid van jullie wondertje vast. Tijdens de reportage nemen we alle tijd en rust om de foto’s te maken. We zorgen ervoor dat het lekker warm is en als de kleine honger heeft mag hij/zij gewoon lekker gevoed worden.

Een newborn reportage is een herinnering voor altijd!

Wacht ook niet te lang voor het boeken van een newborn fotoshoot! We leggen al tijdens de zwangerschap een intentie-afspraak vast op de uitgerekende datum. Op het moment dat jullie kleintje op de wereld is gekomen laten jullie dat aan mij weten en wordt de daadwerkelijke afspraak ingepland. Het voordeel hiervan is dat ik rekening kan houden met de newbornshoot en dus dagen vrijhoud in de omringende weken voor de daadwerkelijke newborn fotoshot. Wees er dus op tijd bij om zeker te zijn van een plek voor de newborn fotoshoot van jouw wondertje!