Over Evyys


Wie zit er achter Evyys?

Evelyn1_klein

Achter Evyys zit de veelzijdige en zeer creatieve jonge vrouw Evelyn Schellekens, die haar passie heeft gevonden in het scheppen van beeld. Na de Docentenopleiding voor Beeldende Kunst en Vormgeving aan de kunstacademie in Rotterdam is ze eerst aan de slag gegaan in het speciaal onderwijs. Van het onderwijs is ze daarna overgestapt naar de Kinderopvang en heeft ze drie jaar een groep gedraaid in de Buitenschoolse Opvang.

Het werken met kinderen geeft Evelyn enorm veel voldoening maar ze miste nog de creativiteit. Vooral fotograferen bleef een grote aantrekkingskracht hebben op Evelyn. Gedurende de jaren dat ze in het onderwijs en de kinderopvang werkzaam was, was ze ook altijd bezig met de fotografie. Toen het duidelijk werd dat de hoogtijdagen van de kinderopvang op het einde liepen maakte Evelyn de stap! Ze ging fulltime voor de fotografie.

Met veel passie voor het vak is ze begonnen en is ze inmiddels uitgegroeid tot een freelance fotograaf die met veel plezier allerlei vormen van portretfotografie verzorgt. Ze is freelance studiofotograaf bij Holland Fotostudio, verzorgt schoolfotografie en is gespecialiseerd in fotografie op locatie.